Reklama pre motoristov
Vývoj predaja áut v r. 1995, 1996 a odhad na rok 1997. Výdavky na reklamu automobilov v r. 1996. Reklamné kampane na Citroen, Daewoo, Opel, Mazdu. Relácie a odborná tlač pre motoristov.