Vnitrozemská vodní doprava. 4 - Šubert, M.
Pokračovanie seriálu článkov o vodnej vnútroštátnej doprave ČR. Výklad pojmov. Podmienky prevádzkovania vnútroštátnej vodnej dopravy. Dopravcovia. Riečne prístavy ČR. Používané plavidlá.