Slovenské letiská volajú po investíciách
Šesť slovenských letísk ponúka služby pre vnútrozemskú i medzinárodnú dopravu - Bratislava, Košice, Poprad-Tatry, Piešťany, Sliač, Žilina. Päť z nich, okrem žilinského, patrí pod Slovenskú správu letísk. V r.1996 sa začala transformácia správy a prevádzky žilinského letiska a začala svoju činnosť a.s. Letisko Žilina.