Účtovná závierka v podvojnom účtovníctve - Kardoš, Štefan
Účtovná závierka 1996. Prehľad všeobecne záväzných právnych noriem. Harmonogram prác a úloh pred uzatvorením účtovných kníh. Kontrola otvorenia účtovných kníh. Účtovné triedy. Uzatváranie a otváranie účtovných kníh. Zostavenie účtovnej závierky.