Limská deklarácia o základných princípoch nezávislej finančnej kontroly - Slovinský, J.
Úlohy Medzinárodnej organizácie najvyšších účtovných kontrolných úradov INTOSAI v Lime. Úlohy nezávislého kontrolného úradu (NKO), práva NKO, predkladanie správ, kompetencie.