Tiché spoločenstvo ako forma účasti na podnikaní - Feketeová, Anna
Tiché spoločenstvo ako jedna z právnych foriem majetkovej účasti na podnikaní. Právna úprava tichého spoločenstva. Subjekty zmluvy v tichom spoločenstve. Obsah zmluvy. Vklad do tichého spoločenstva. Účasť tichého spoločníka na podnikaní. Podiel tichého spoločníka na zisku. Zánik tichého spoločenstva.