Finančný manažment - Štofilová, Jana
Recenzia publikácie IVANOVIC, Zoran: Finančný manažment. (Rijeka, Univerzita Rijeka 1994. 383 s.). Publikácia má charakter vysokoškolskej učebnice. Je rozdelená do štyroch samostatných tematických okruhov: základné vzťahy vo finančnom manažmentu podniku, finančné plánovanie, krátkodobé, strednodobé a dlhodobé financovanie, postup úrokovania.