Venture kapitál vo vyspelých ekonomikách - Baláž, Vladimír
Venture (rozvojový) kapitál vo vyspelých krajinách. Základné črty venture kapitálu a štádiá investovania. Zdroje kapitálu: verejný sektor, súkromní investori, inštitucionálni investori. Vládne programy na podporu venture kapitálu.