Oravské ferozliatinárske závody, a.s. - analýza spoločnosti Vývoj obchodovania s akciami spoločnosti
Analýza spoločnosti Oravské ferozliatinárske závody, a. s. Istebné. Predmet činnosti. Obchodná a finančná situácia. Vývoj kurzu akcií. Celkový objem obchodov s akciami spoločnosti.