Môj manžel, miláčik a moja káva - Cocherová, A.
Výsledky z prieskumu trhu obľúbenosti značiek kávy na Slovensku. Reklamná kampaň Baliarní obchodu Poprad. Výdavky na reklamu káv v roku 1996. Spontánne najlepšie hodnotené značky. Výsledky súťaže a ochutnávky reklamnej kampane Baliarní obchodu Poprad v r. 1996.