Najviac prekáža opakovanie - Faith, Ladislav
Rozhodovanie zákazníka o kúpe na podnet reklamnej kampane. Výsledky reprezentatívneho prieskumu. Najznámejšie reklamné kampane. Negatíva reklamy z pohľadu populácie Slovenska.