Šport a reklama - Mazág, M.
Podiel domácich výrobkov a dovozu športovej obuvi na slovenskom trhu. Investície zahraničných firiem Adidas, Prolux, Puma. Výdavky na reklamu firiem ponúkajúcich športové oblečenie a obuv za r. 1996. Podiel značkovej obuvi na reklame. Podpora predaja firiem Adidas a Rosa na slovensku. Špecifiká slovenského trhu z hľadiska firiem Adidas a Rosa. Šport v tlačových médiách.