Humor na pracovišti
Spontánny humor ako významná forma podpory zamestnancov i vedúcich pri zvládaní zmien. Humor hrá dôležitú rolu ako alternatívny kanál komunikácie a tiež ako kľúč k správnej identifikácii blokujúcich organizačných faktorov.