Dr Pepper prichádza
Prezentácia nápoja Dr Pepper. Predaj licencie od firmy Sweppes firmám Pepsi Cola a Coca Cola. Na slovenskom trhu distribúcia produktu prostredníctvom firmy Pepsi Cola. Cieľové skupiny zákazníkov. Akcie podpory predaja a Public Relations, ktoré predchádzali uvedeniu na trh. Reklama v médiách.