Kométa v potravinárskom priemysle - Koribský, J.
Plánovaná fúzia popredných britských potravinárskych koncernov Guiness a Grand Metropolitan (GMet). Štvrté miesto novovzniknutého kolosu GMG Brands v poradí potravinárskych firiem vo svete.