Marketing pro potraviny
Reklama výrobcov potravín. Investície do reklamy potravín a inzercie v r. 1995 a 1996 v Česku. Top 10 v reklame na potraviny v r. 1996. Marketing korenia. Reklamné stratégie pre značku Opavia. Investície do mediálnej plochy na značku Opavia v r. 1995, 1996. Potraviny na billboardoch. Distribúcia a image Vitany. Odborné periodiká o potravinách. Funkcia obalu a grafický design. Reklamná stratégia DMB and B Nederland na Cherry Coke.