Zákon o potravinách - Cserei, P.
Úplné znenie zákona NR SR č.152/1995 Z.z. o potravinách. Základné povinnosti pri výrobe potravín, manipulácia s nimi a ich uvádzaní do obehu. Tabakové výrobky. Úlohy orgánov potravinového dozoru. Označovanie potravín. Komentár k druhej časti potravinového kódexu.