Šanca, ktorá sa nezopakuje... - Višváder, P.
Nahradenie obmedzeného dovozu nealkoholických nápojov domácou slovenskou produkciou. Kapacity, sortiment, kvalita domácich výrobkov. Priestor pre domácich výrobcov po obmedzení dovozu nealkoholických nápojov na Slovensko na 450 000 hektolitrov ročne. Problémy v niektorých podnikoch.