Po realizácii projektu EFPA sa zdvojnásobí hodnota majetku Slovnaftu - Hajko, J.
Projekt EFPA - Environmental Fuel Project Apolo - zameranie projektu na väčšie zhodnotenie ropy pri výrobe benzínov a nafty za prísneho rešpektovania ekologických predpisov. Špičkové svetové technológie, celkové náklady na projekt, návratnosť investícií. Ekologické prínosy projektu.