Podnikanie na Internete - Konvit, M.
Niekoľko praktických rád pre používateľov a podnikateľov na Internete. Sprostredkovanie prístupu na Internet. Podnikateľ ako zákazník. Poplatok za pripojenie. Miesto pripojenia. Prenosová rýchlosť. Podnikateľ ako predávajúci. Podnikanie na Internete.