Počítač - pokladnice v službách: Maloobchod a hotely. 2 - Marček, Dušan
Využitie a nasadenie elektronických registračných pokladníc (ERP) v hoteloch a stravovacích zariadeniach. Informačno-riadiaci systém hotela - programové vybavenie. Programové celky systému a ich charakteristika: Skladové hospodárstvo. Gastronomická výroba. Odbyt. Recepcia. Zmenáreň. Technické prostriedky. Architektúra pokladničnej siete.