Manažer Čtvrtletník pro manažery
Príloha časopisu venovaná téme Internet a Intranet v práci manažéra. Obsah pojmov Intranet a Internet. Počítačová sieť ako moderný prostriedok komunikácie. Služby počítačovej siete ako nástroj podnikania a obchodovania. World Wide Web (WWW) ako nový nástroj marketingu. Používatelia počítačovej siete.