Cesta k prosperitě: Integrace informačních systémů Zkušenosti uživatele - Pavala, V.
Význam kvality informácií pre správne rozhodovanie. Skúsenosti spoločnosti Dental, a.s., s výberom a zavádzaním vhodného informačného systému. Kritériá výberu IS. Realizácia projektu, tj. hardware a siete, implementácia IF MFG/PRO, manažérskeho informačného systému COMSHARE a kancelárskeho systému Microsoft Office. Výsledky a hodnotenie projektu.