Formaldehyd pod kontrolou - Somorovský, I.
Kritériá ochrany zdravia a bezpečnosti spotrebiteľa pre nábytkárske výrobky. Hygienické požiadavky z hľadiska emisných hodnôt formaldehydu. Povinná certifikácia nábytku.