Hlad po marketingu stavebných hmôt - Kořenek, P.
Prieskum slovenského trhu so silikátovými prefabrikátmi. Štruktúra výrobcov silikátových prefabrikátov na Slovensku. Marketingové aktivity. Prognózy výroby silikátových prefabrikátov.