Nedostatočná vážnosť vedy a výskumu pretrváva - Komora, L.
Nepriaznivý stav vedeckovýskumnej základne (VVZ) na Slovensku. Údaje o počte pracovníkov vo vede a výskume. Absencia zákonných opatrení na podporu vedy a techniky pre podnikateľský výskum.