Nadácie - Čalfová, J.
Z obsahu: Nadácie na Slovensku nemajú zabezpečené stále príjmy. Zahraničné vlády prispievajú finančnými grantmi k posilňovaniu demokracie v SR. Nedávno založené Fórum donorov má zefektívniť rozdeľovanie grantov. Open Society Fund sa snaží prispieť k vzniku občianskej spoločnosti. Regrantové nadácie sa orientujú na konkrétne podporné programy.