Ekonómia ako prírodná veda - Zapletal, Jaroslav
Nové poznanie ekonomických javov, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou prírody. Exaktné poznanie ekonomických javov. Ekonomické javy možno teda presne opísať metodológiou exaktných prírodných vied. Autoorganika a možnosti jej využitia.