Problémy vonkajšej ekonomickej rovnováhy Českej republiky, Poľska a Maďarska - Rendek, I.
Vývoj platobnej bilancie v ČR, Poľsku a Maďarsku. Bežný účet platobnej bilancie (vývoj v jednotlivých krajinách v r. 1993-1996). Príčiny a riešenie problémov vonkajšej nerovnováhy. Vonkajšia nerovnováha a hospodárska politika. Kapitálový účet platobnej bilancie. Vývoj kapitálového účtu ČR (opatrenia Českej národnej banky). Poľský kapitálový účet. Maďarský kapitálový účet.