Budovanie informačného systému v Slovenskej poľnohospodárskej a potravinárskej komore v Bratislave - Formánek, V.
V rámci informačného systému Ministerstva pôdohospodárstva SR je informačný systém Slovenskej poľnohospodárskej a potravinárskej komory - IS SPPK napojený na MP SR, Štátny fond trhovej regulácie SR a AGRIS, š.p. odštepný závod Bratislava. Technické a softwarové vybavenie IS SPPK.