Dovoz - najslabšie miesto roku 1996
Štátny záverečný účet SR, ktorý 27. 5. 1997 prerokovala a schválila vláda SR. Štátny dlh a deficit. Situácia v oblasti daní. Opatrenia pôsobiace vo výdavkovej oblasti štátneho rozpočtu. Opatrenia menovej politiky. Hlavné vývojové tendencie slovenskej ekonomiky v r. 1996 v porovnaní s r. 1995.