Friedman a monetarizmus - Suďa, P.
Z obsahu: Milton Friedman: "Iba vlády môžu vyvolať nadmerný menový rast, a teda infláciu". Svet neustále hľadá solídnu kotvu papierového menového systému. Západ je dnes podľa M. Friedmana socialistickejší ako pred 50 rokmi.