Teorie ekonomické rovnováhy Léona Walrase - Holman, R.
Léon Walras - predstaviteľ a zakladateľ Lausanskej školy a jeho teória ekonomickej rovnováhy. Ekonomická rovnováha. Teória hraničného úžitku, dopytu a ponuky. Teória výroby. Teória kapitálu. Teória peňažná.