Analýza práce v riadení ľudských zdrojov - Nachtmannová, Oľga, 1963-
Analýza práce ako nevyhnutná súčasť a východisko pri riadení ľudských zdrojov. Využitie informácií o práci. Pracovník vykonávajúci analýzu musí rozumieť organizácii. Zhromaždené informácie sa spracujú do prehľadného opisu práce. Špecifikácia požiadaviek na pracovníka. Analýza práce je permanentný proces.