Riadenie produktivity práce - Konvit, M.
Otázka produktivity práce z pohľadu plánovaných a skutočne potrebných pracovných hodín na realizáciu určitého projektu. Ovplyvňovanie produktivity práce. Riadenie prác na mieste. Produktivita práce na stavbe. Pracovné podmienky pracovníkov na stavbe. Časové plánovanie a koordinácia.