Nič nové, stále na chvoste - Hlad, František
Pracovníci a mzdy v rozpočtových a príspevkových organizáciách v SR za r. 1996 s dôrazom na školstvo a zdravotníctvo. Tarifné triedy. Situácia v gymnáziách a na vysokých školách. Pokles počtu zdravotníkov. Priemerné platy podľa vybraných kategórií pracovníkov v zdravotníckych službách.