Trh práce v Japonsku - Janečková, M.
Ekonomické javy ovplyvňujúce trh práce v Japonsku. Charakteristika pracovnej sily. Systém zamestnania na celý život. Japonský pracovný právny systém a odbory. Zamestnanosť žien. Miera nezamestnanosti. Seniorský mzdový systém.