Pri dosiahnutí optimálneho stupňa rozostavanosti sa v jednom roku má začať s výstavbou takého počtu bytov, aký sa v ďalšom roku dokončí - Zverková, Daniela
Situácia v bytovej výstavbe v SR. Finančná účasť štátu na bytovej výstavbe. Štátny fond rozvoja bývania (ŠFRB) a právnické osoby. Regulované nájomné. Potreba dokončovania bytov. Územnícka príprava novej výstavby. Organizácia investičného procesu.