Finefekt Príloha Hospodárskych novín - Herzogová, Emília
Z obsahu prílohy: VÚB - podmienky, výsledky, možnosti, zámery. Podporný program SZB pre podnikateľov. Úrokové miery (aj) vkladov sa "hýbu". Plusy a mínusy cesty k euro. Z ponuky investičného bankovníctva Všeobecnej úverovej banky, a. s.