Ako chápať daň z pridanej hodnoty. 1 - Jánoš, Daniel
Od 1.januára 1996 nadobudol účinnosť nový zákon č.289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty, ktorý nahradil predchádzajúci zákon o DPH č. 222/1992 Zb. v znení neskorších predpisov. Výhody dane z pridanej hodnoty. Nevýhody dane z pridanej hodnoty. Mechanizmus fungovania dane z pridanej hodnoty.