Dobrý zákon je zrozumiteľný kontrole i podnikateľovi - Majský, J.
Pokračovanie diskusie o problematike správy daní, ktorá bola ohlasom na vystúpenie riaditeľa Ústredného daňového riaditeľstva v Banskej Bystrici Ing. Štefana Jágerského na 23. riadnom zhromaždení HNclubu.