Majetkové dane - Grúň, Ľubomír
Zdaňovanie bohatstva a rôzne názory na túto problematiku. Dôvody pre zdanenie majetku. Výhody majetkových daní. Nevýhody majetkových daní. Predmet zdanenia a daňový základ u majetkových daní. Majetkové dane v daňovej sústave Slovenskej republiky.