Pozor na opatrenie ministerstva financií - Piršelová, Dagmar
Postup pri zdanení nepeňažných príjmov zo závislej činnosti občanov. Konkrétne príklady. Dôvod vydania opatrenia Ministerstva financií SR č. 1/6-62/1996 z 28. 10. 1996 na zamedzenie nezrovnalostí zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov.