Správa daní a poplatkov Úplné znenie zákona - Schwarzová, E.
Úplné znenie zákona SNR č.511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov, ako vyplýva zo zmien a doplnení neskorších zákonov a zákonom NR SR č.386/1996 Z.z.