Výklad niektorých ustanovení zákona o správe daní a poplatkov z pohľadu súdnej praxe - Babiaková, E.
Všeobecne o zákone SNR č.511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov. Základné zásady daňového konania. Účastníci daňového konania a tretia osoba. Vymedzenie pojmu svedok. Spôsobilosť na daňové konanie. Zastupovanie daňového subjektu v daňovom konaní. Zápisnica o ústnom pojednávaní. Miestne zisťovanie o pomeroch daňového subjektu. Daňová kontrola. Doručovanie. Vylúčenie pracovníkov správcu dane. Dokazovanie. Rozhodnutie. Sťažnosť. Protest prokurátora.