Úspešnosť systému predurčuje špecializácia a spolupráca - Jágerský, Š.
Vystúpenie riaditeľa Ústredného daňového riaditeľstva v Banskej Bystrici Ing. Štefana Jágerského na 23. riadnom zhromaždení HNclubu 23.5.1997 v Bratislave. Vývoj v oblasti správy daní na Slovensku od r. 1990. Postup daňovej reformy. Oddelenie výkonu správy od kontroly. Posilnenie regiónov. Plnenie úloh správy daní. Porušovanie finančnej a daňovej disciplíny. Prístup k účtom a informáciám. Návrhy exekučného zákona. Medzinárodné uznanie.