Dávky v nezaměstnanosti Sociální finance. 11 - Vostatek, Jaroslav
Zabezpečenie v nezamestnanosti. Odstupné. Podpora v nezamestnanosti. Pomoc v nezamestnanosti. Dávky v nezamestnanosti v krajinách EÚ v r. 1991. Chudoba a povinná spoluúčasť na dávkach.