Rodinné dávky Sociální finance. 8 - Vostatek, Jaroslav
Sociálna koncepcia podpory rodín s deťmi. Prídavky na deti v krajinách Európskej únie (Francúzsko, Grécko, Luxembrusko, Portugalsko, Írsko, V. Británia, Taliansko, Belgicko, Nemecko, Holandsko, Dánsko, Španielsko). Dávka v materstve. Rodičovské príspevky v SRN a Francúzsku.