Bankomaty a platobné terminály na Slovensku - Zrubcová, M.
Sieť bankomatov na Slovensku. Vývoj počtu bankomatov v r. 1993-1996. Rozmiestnenie bankomatov v okresoch SR k 31. 12. 1996. Sieť elektronických platobných terminálov. Vývoj počtu platobných terminálov v období jan. - dec. 1996.