Elektronická peňaženka Nový produkt v platobnom systéme SR - Holička, Peter
Koordinácia platobných systémov patrí do kompetencie Národnej banky Slovenska. Rozhodnutím direktória NBS založila koncom r. 1995 pri odbore platobného styku NBS expertnú skupinu pre bankovú elektronickú peňaženku. Expertná skupina pozostáva z interných a externých členov. Určenie cieľov a etáp procesu zavádzania elektronických peňaženiek do praxe.